intercom-&-video-deurbel

Weet altijd wie er voor de deur staat, intercom van Areavisum

 

Wat denk jij als de bel gaat maar je hebt geen afspraak en verwacht niemand? Je hebt zeker weten geen online bestelling gedaan en het bezoek van vandaag is ook niets vergeten. Hoe makkelijk is het om voor je de deur opent al te weten wie er voor de deur staat? Met de intercomsystemen van Areavisum ben je altijd voorbereid.


Ook projectmatig doen we Intercom systemen van Comelit, hikvision, Dahua en niet te vergeten het merk SPRO.
Dit kunnen we toepassen in combinatie met toegangscontrole en automatische deuren .
En wat zeker ook prettig is, we hebben brandalarm, alarm, bewakingscamera's, wifi en netwerk in ons pakket en kunnen dit allemaal van a-z aanpakken en implementeren.

*** Wist je dat we met gemak 1-240 gebruikers op een intercom systeem kunnen koppel . Dat betekent een flatgebouw en meer.Areavisum , wel zo makkelijk en alles op één adres .Voor veiligheid en het gemak leveren we de betere videodeurbel en intercom systemen.
Dit allemaal zonder abonnement en cloud-kosten, ook de grotere systemen kunnen met en zonder beheer worden geleverd.
We hebben de systemen geselecteerd op stabiliteit , gebruikersgemak en weergave van beeld en geluid. Dit nagelang de toepassing .

Veel systemen werken met een makkelijk te bedienen app die op uw mobiel werkt en ook op uw tablet kan die worden geïnstalleerd , of beheer via een p.c. .
Meer informatie vindt u bij de beschrijving van desbetreffende artikel.

Zijn er vragen over werking , opties of installatie dan kunt u ons contactformulier invullen op de site of bel tijdens kantooruren 058-2893820

#project #woning #flat #kantoorgebouw #installatie #gecertificeerd #beveiliging #toegangscontrole #intercom


Weergave:


Bezig met laden...