NDAA-compliant-camera-systemen
Wat is NDAA en is het nodig ?

Voor het bedrijfsleven kan het wel eens een "must" worden in de toekomst , zeker met internationale handel .
Trouwens de systemen met NDAA zijn soms best scherp geprijsd , dan is het zeker een goede optie inplaats van een normaal systeem. We kunnen u helpen met de juiste keuze.

Wat houdt het in , dat NDAA . . . .


In de context van CCTV (Closed Circuit Television) verwijst NDAA naar naleving van de National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2019, Section 889. Deze sectie van de NDAA verbiedt federale agentschappen, aannemers en ontvangers van subsidies of leningen om bepaalde Chinese  telecommunicatie- en bewakingsapparatuur en -diensten, waaronder die van Huawei, ZTE, Hytera Communications Corporation, Hikvision en Dahua.

 Het doel van deze bepaling is om nationale veiligheidsproblemen aan te pakken met betrekking tot deze bedrijven, die door de Chinese overheid zijn beschuldigd van het faciliteren van spionageactiviteiten.  Daarom betekent naleving van de NDAA in de context van CCTV dat ervoor moet worden gezorgd dat alle CCTV-apparatuur of -diensten die worden aangeschaft of gebruikt, geen verboden producten van deze bedrijven bevatten.
 


Weergave:


Bezig met laden...
  • https Voor bedrijf en particulier
  • access_time Installatie & offerte bel 058-2893820
  • thumb_up Systeem in eigen beheer ( meldkamer is optie )

Meer weten ? bel gersut 058-2893820