Ajax-alarm-en-systemen

Over onze Ajax Systems
Het is onze missie om problemen te bestrijden en mensen te voorzien van de beste beveiligings- en automatiseringsapparaten om ongewenste omstandigheden en bedreigingen op tijd te detecteren. Terwijl we huizen en bedrijven beschermen, zijn we ervan overtuigd dat veiligheid voor iedereen toegankelijk moet zijn en we zijn vastbesloten om dit te realiseren.
 

Ajax Inbraakbeveiliging systeem en domotics

Het aanbod van onze nieuwste alarmsystemen is maatwerk we komen dan ook graag op locatie om u te adviseren en volledig in te lichten . We hanteren eerlijke prijzen op de nieuwste ajax klasse systemen , geven u advies en kunnen het ook installeren .

Draadloze inbraakbeveiliging systeem van Ajax kunt u ook zelf samenstellen / configureren. Door componenten zelf samen te stellen en toe te voegen kunt u uw inbraakbeveiliging systeem op maat bestellen. De basis bestaat uit de hippe Ajax Hub, dit is het brein van het praktische systeem die uitbreidbaar is met camera's , domotica, brand- en wateralarm.

Meer info : bel 058-2893820 of klik hier

 
 


 

Deze inbraakbeveiliging is geheel draadloos

Een volwaardig inbraakbeveiliging en helemaal draadloos. Het inbraakbeveiliging systeem van Ajax beschikt over een encryptie welke continue van kanalen wisselt, dat is superveilig , zo is het onmogelijk om dit systeem te jammen.

U bent overal op de hoogte door uw inbraakbeveiliging systeem

Overal ter wereld ontvangt u updates over uw inbraakbeveiliging systeem zolang u beschikt over internet. De intelligente applicatie op uw mobiel/smartphone stuurt u push-meldingen (berichten) indien een van de componenten wordt getriggerd ( iets signaleerd).

Alle inbraakbeveiliging componenten zijn voorzien van een hoogwaardige accu

Het hoofdcomponent ( brein) van het Ajax inbraakbeveiliging systeem is de enigste component wat rechtstreeks wordt aangesloten op het stroomnet, de overige inbraakbeveiliging componenten zoals de: PIR bewegingsdetectoren, raam én deur magneetcontacten of overige componenten zijn voorzien van een ingebouwde hoogwaardige accu welke gemiddeld bij ideale omstandigheden tot maarliefst 7 jaar meegaan.

Advies of support nodig?

Heeft u een vraag over onze inbraakbeveiliging systemen of één van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag bij. Bel of live-chat (tijdens kantooruren ) of mail. klik hier