Foto

Voor u een camera / Camerabewakingssysteem koopt . . . . . . . .

Voor u verder leest , 

We kunnen u helpen met de keuze van een juist systeem.

We hebben ons eigen Installatie service , wel zo handig.

Ons assortiment bestaat uit de beste merken, de systemen zijn al vooraf samengesteld, maar custom-made is een optie.Wilt u een beveiligingscamera kopen? 

En welk type of wat voor soort camera zoekt u? 

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een IP camera,
 omdat de videobeelden van deze camera’s direct via een app op een mobiele telefoon, tablet, computer of laptop te bekijken zijn . 


Een ander voordeel van de IP camera is dat u de 
beelden direct op kunt slaan en gebruik kunt maken van verschillende detectietechnieken.
 Zo is de camera in te stellen op beweging, maar ook op lichaamstemperatuur.
Wilt u NDAA met extra veiligheid , we hebben die in een speciale categorie gedaan .
 

Wat is NDAA en is het nodig ?
 

Voor het bedrijfsleven kan het wel eens een "must" worden in de toekomst , zeker met internationale handel .

Trouwens . . . de cctv - systemen met NDAA zijn soms best scherp geprijsd en is dan zeker een goede optie in plaats van een normaal systeem. We kunnen u helpen met de juiste keuze.

Wat houdt het in , dat NDAA . . . .

In de context van CCTV (Closed Circuit Television) verwijst NDAA naar naleving van de National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2019, Section 889. Deze sectie van de NDAA verbiedt federale agentschappen, aannemers en ontvangers van subsidies of leningen om bepaalde Chinese telecommunicatie- en bewakingsapparatuur en -diensten, waaronder die van Huawei, ZTE, Hytera Communications Corporation, Hikvision en Dahua.

Het doel van deze bepaling is om nationale veiligheidsproblemen aan te pakken met betrekking tot deze bedrijven, die door de Chinese overheid zijn beschuldigd van het faciliteren van spionageactiviteiten. Daarom betekent naleving van de NDAA in de context van CCTV dat ervoor moet worden gezorgd dat alle CCTV-apparatuur of -diensten die worden aangeschaft of gebruikt, geen verboden producten van deze bedrijven bevatten.
 

Heeft u vragen en wilt u meer weten over NDAA en onze service?
 

 

areavisum.nl Uw veiligheid onze prioriteit . . .

 

Waar let u nog meer op bij het kopen van een beveiligingscamera


Nadat u de keuze hebt gemaakt voor het type beveiligingscamera is het belangrijk dat u een aantal punten meeneemt in de keuze van een beveiligingscamera. Er zijn namelijk nogal wat verschillen per camera en leveranciers van camera’s. De volgende punten zijn belangrijk bij een beveiligingscamera kopen:

    Beeldkwaliteit; alleen overdag goed zicht of ook s’nachts ?
    Hoeveel meter nachtzicht wenst u ?
    Veiligheid en privacy; hoe worden de beelden beschermd ?
    Data opslag; hoe lang dienen de beelden bewaard te worden ?
    Gebruik ; binnen of buiten ?Hieronder gaan we verder in op de belangrijkste punten bij het kopen vaan een beveiligingscamera.

Beeldkwaliteit

Zo is het belangrijk dat de beeldkwaliteit van de beveiligingscamera goed is. U moet scherp beeld hebben om eventuele daders te kunnen herkennen. Hoe vaak ziet u niet camerabeelden die blokkerig zijn door te weinig pixels. Ga daarom voor een camera met de beste beeldkwaliteit om te voorkomen dat de beelden niet onbruikbaar zijn wanneer ze nodig zijn.

Veiligheid en privacy

Een ander belangrijk punt is veiligheid en privacy. ( privacy-waarborg ) Hoe vaak gebeurt het niet dat beelden van camera’s gehackt worden en anderen meekijken. Als u de camera in huis hebt hangen wilt u niet dat iedereen mee kan kijken en uw beelden misschien voor hele andere doeleinden gaat gebruiken. IP camera’s moeten aan een app gekoppeld worden zodat u de beelden in real-time kunt bekijken. Bekijk goed welke app dit is en welke toestemmingen deze app vraagt. Want heeft de app alle contacten die in uw telefoon staan nodig? En wat doet de app met de gegevens van uw telefoon. Worden deze naar derden gestuurd en zo ja naar wie? En als u geen toestemming geeft, werkt de app dan nog wel? Het is belangrijk om hier goed naar te kijken.

Data-opslag

Een ander punt is de data-opslag. IP camera’s zetten videobeelden om in data en deze data wordt opgeslagen. Maar op welke manier wordt dit gedaan? De data kan op een recorder opgeslagen worden. Hierdoor heb je de beelden direct op een centraal punt. Er zijn diverse recorders beschikbaar, elke met hun eigen voor en nadelen. Bedenk dus goed hoelang de beelden beschikbaar dienen te blijven om terug te kijken .

Beveiligingscamera kopen, waar moet u op letten?

De hierboven genoemde punten zijn de belangrijkste punten waarop u moet letten als u een beveiligingscamera koopt. Uiteraard zijn er natuurlijk nog meer punten waar u als consument op kunt letten. Zo zijn er camera’s in verschillende prijsklassen en geschikt voor ieder budget. Een andere belangrijk punt is de installatie van de camera.

Het installeren van de nieuwste IP-beveiligingscamera’s is heel makkelijk; een kwestie van de app downloaden en de app leidt u door het installatieproces. Er zijn ook camera’s waar de installatie niet zo snel en makkelijk gaat. U moet dan bijvoorbeeld de instellingen van je router aanpassen. Als u niet handig bent met dit soort dingen is het verstandig om te kijken naar de wijze van installatie. Uiteraard kunnen onze experts u daarbij helpen. Desgewenst installeren we het systeem voor u tegen een gunstig tarief.Ten slotte zijn de functies van de camera belangrijk. Wilt u dat de camera op beweging reageert?( motion detection ) Of misschien wil je zelf een camera die thermische beelden kan verwerken? Wilt u goed nachtzicht? ( IR ) Zoals u merkt is de keuze van een beveiligingscamera - systeem niet zo snel gemaakt! Hebt u vragen over de aanschaf van een beveiligingscamera? Neem contact op met onze experts via live-chat, telefoon of mail. We helpen u graag verder met het maken van de keuze.

Voor de plaatsing van uw camera's op de goede positie hebben we een service die tegen een geringe vergoeding kan worden ingehuurd . Hierbij worden wensen , technische mogelijkheden , regelgeving samengevoegd tot een goede formule om uw objekt of pand te bewaken. Als u een systeem aanschaft bij ons is advies gratis .Hulp nodig bij het maken van een keuze? Laat het ons weten, onze klantenservice helpt je geheel vrijblijvend.

klik hier

ENKEL TERMEN  .

 • HDCVI / HDSVI – Technologie die er voor zorgt dat camera’s over coax kabel HD kwaliteit kunnen behalen.

 • CCTV – Dit komt neer op camera bewaking maar betekend officieel: “Closed Circuit Television”. nu vergelijkbaar aan analoog.

 • IP Camera, Digital Camera – Bewakingscamera die over het netwerk & internet werkt.

 • Dome Camera PTZ – Dome camera’s zijn draaibare camera’s,
  PTZ staat voor Pan – Tilt – Zoom. Wordt gemeen - goed doordat prijzen dalen.

 • Port forwarding – Het open zetten van poorten op uw router. Het werkt net zoals bij huisadressen , router is de straat met 1000 huizen. Om een camera beeld op afstand te bekijken moet er 1 huisdeur open om deze op afstand toegankelijk te maken. Als u thuis bent bevind u zich in het gebouw, dan is dit dus niet van toepassing.

 • I/O – Input / Output. Dit houdt in dat er contacten kunnen worden geschakeld. Denk aan een hek, deur, alarm, lampen enzovoort.

 • WDR – Wide Dynamic Range, Een camera heeft een bredere kijkhoek, en dus meer beeld.

 • IR – Infrarood, Infrarood ( nachtzicht )  zorgt ervoor dat er ’s nachts toch een beeld kan worden gevormd door de camera. Let op: dit gaat soms wel in combinatie met een externe lichtbron.

 • ONVIF – Algemeen Video protocol waardoor verschillende merken makkelijker met elkaar kunnen samenwerken.

 • MP – Megapixel

 • 1,3 Megapixel – 1280×720

 • 2 Megapixel – 1920,1080

 • 4K – 8 Megapixel – 3840×2160 ~

 • 8K – 8K is ook al mogelijk, De resolutie hiervan is 7680X4320

toch nog vragen ? mail gerust

inb raak , vandalisme , stalking , bewaking , bewakingssysteem , camerabewaking,
, cctv , dashcam , camera , camera's , foto , film , opname , politie , aanrijding , mishandeling ,
auto , caravan , huis , woning , loods , hok , bedrijf , winkel ,
pand , observatie ,surveillance , bewijs , schuld ,bedrijfspand, loodsen, tozichthouders, Agrarische sector


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://areavisum.nl/