Foto

Voor u een camera- of camerabewakingssysteem koopt, is het belangrijk om te overwegen:
 

1. Deskundig advies en installatieservice: We bieden deskundig advies om u te helpen bij het kiezen van het juiste systeem en onze eigen installatieservice voor een probleemloze setup.
 

2. Assortiment van topmerken: Ons assortiment bestaat uit de beste merken. Hoewel onze systemen vooraf zijn samengesteld, bieden we ook maatwerkopties.
 

3. IP-camera's: Veel mensen kiezen tegenwoordig voor IP-camera's vanwege hun directe toegang tot videobeelden via een app op mobiele apparaten of computers. Dit biedt gemak en flexibiliteit, evenals geavanceerde functies zoals directe opslag en diverse detectietechnieken.
 

4. NDAA-compliance: Voor extra veiligheid bieden we NDAA-compatibele camera-systemen aan. Dit voldoet aan de eisen van de National Defense Authorization Act en is vooral belangrijk voor bedrijven die zich bezighouden met internationale handel.


 

Belangrijke overwegingen bij het kopen van een beveiligingscamera:
 

 • Beeldkwaliteit: Kies voor een camera met uitstekende beeldkwaliteit, vooral 's nachts.
 •  
 • Nachtzicht: Overweeg hoeveel meter nachtzicht u nodig heeft voor uw situatie.
 •  
 • Veiligheid en privacy: Zorg ervoor dat de beelden veilig zijn en bekijk welke toestemmingen de bijbehorende app vereist.
 •  
 • Data-opslag: Denk na over hoe lang u de beelden wilt bewaren en hoe deze worden opgeslagen.
 •  
 • Gebruik: Bepaal of de camera binnen of buiten moet worden gebruikt.
 

We bieden een breed scala aan functies en diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze deskundige klantenservice staat klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie over NDAA-compatibele camera-systemen, bezoek onze website: [link naar NDAA-compliant camera-systemen]

Bij ons staat uw veiligheid voorop. We bieden hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor een gemoedsrustige omgeving.

 

Veiligheid en Privacy:


Veiligheid en privacy zijn van het grootste belang bij het kiezen van een beveiligingscamera. Het is niet ongebruikelijk dat camera's gehackt worden, waardoor anderen toegang krijgen tot uw beelden. Dit is zorgwekkend, vooral als de camera in uw huis hangt. Het is daarom essentieel om goed te onderzoeken welke app de IP-camera gebruikt en welke toestemmingen deze app vraagt. Bekijk ook wat de app doet met de gegevens van uw telefoon en of deze naar derden worden gestuurd. Wees bijzonder voorzichtig met apps die onnodig toegang vragen tot uw contacten of andere persoonlijke gegevens. Als u geen toestemming geeft, moet de app nog steeds correct werken. Dit is een cruciaal aspect om in gedachten te houden.

Data-opslag:


Een ander belangrijk aspect is de data-opslag. IP-camera's converteren videobeelden naar data, die vervolgens moeten worden opgeslagen. Het is van vitaal belang om te weten hoe deze opslag wordt uitgevoerd. De data kan worden opgeslagen op een recorder, waardoor de beelden op één centrale locatie beschikbaar zijn. Er zijn verschillende soorten recorders beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Denk goed na over hoelang u de beelden wilt bewaren en hoe gemakkelijk ze toegankelijk moeten zijn voor terugkijken.

Waar moet u nog meer op letten bij het kopen van een beveiligingscamera?


Naast bovengenoemde punten zijn er nog andere belangrijke zaken om rekening mee te houden bij het kopen van een beveiligingscamera. Zo zijn er camera's beschikbaar in verschillende prijsklassen, geschikt voor elk budget. Een ander cruciaal punt is de installatie van de camera. Terwijl sommige camera's eenvoudig te installeren zijn via een app, vereisen andere meer technische aanpassingen aan uw router. Als u niet bekend bent met deze technische aspecten, is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Gelukkig kunnen onze experts u hierbij helpen, en bieden we zelfs installatieservices tegen gunstige tarieven aan.

Ten slotte zijn de functies van de camera van groot belang. Wilt u bijvoorbeeld dat de camera reageert op beweging (motion detection), of heeft u liever een camera die thermische beelden kan verwerken? Goed nachtzicht (IR) kan ook van cruciaal belang zijn. Zoals u ziet, is de keuze voor een beveiligingscamerasysteem niet eenvoudig. Als u vragen heeft over de aanschaf van een beveiligingscamera, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts via live-chat, telefoon of e-mail. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

We bieden ook een plaatsingsservice aan om uw camera's op de juiste positie te installeren, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen, technische mogelijkheden en regelgeving. Als u een systeem bij ons aanschaft, is advies zelfs gratis.


Hulp nodig bij het maken van een keuze? Laat het ons weten, onze klantenservice helpt je geheel vrijblijvend.

klik hier

ENKEL TERMEN  .

 • HDCVI / HDSVI – Technologie die er voor zorgt dat camera’s over coax kabel HD kwaliteit kunnen behalen.

 • CCTV – Dit komt neer op camera bewaking maar betekend officieel: “Closed Circuit Television”. nu vergelijkbaar aan analoog.

 • IP Camera, Digital Camera – Bewakingscamera die over het netwerk & internet werkt.

 • Dome Camera PTZ – Dome camera’s zijn draaibare camera’s,
  PTZ staat voor Pan – Tilt – Zoom. Wordt gemeen - goed doordat prijzen dalen.

 • Port forwarding – Het open zetten van poorten op uw router. Het werkt net zoals bij huisadressen , router is de straat met 1000 huizen. Om een camera beeld op afstand te bekijken moet er 1 huisdeur open om deze op afstand toegankelijk te maken. Als u thuis bent bevind u zich in het gebouw, dan is dit dus niet van toepassing.

 • I/O – Input / Output. Dit houdt in dat er contacten kunnen worden geschakeld. Denk aan een hek, deur, alarm, lampen enzovoort.

 • WDR – Wide Dynamic Range, Een camera heeft een bredere kijkhoek, en dus meer beeld.

 • IR – Infrarood, Infrarood ( nachtzicht )  zorgt ervoor dat er ’s nachts toch een beeld kan worden gevormd door de camera. Let op: dit gaat soms wel in combinatie met een externe lichtbron.

 • ONVIF – Algemeen Video protocol waardoor verschillende merken makkelijker met elkaar kunnen samenwerken.

 • MP – Megapixel

 • 1,3 Megapixel – 1280×720

 • 2 Megapixel – 1920,1080

 • 4K – 8 Megapixel – 3840×2160 ~

 • 8K – 8K is ook al mogelijk, De resolutie hiervan is 7680X4320

toch nog vragen ? mail gerust
inb raak , vandalisme , stalking , bewaking , bewakingssysteem , camerabewaking,
, cctv , dashcam , camera , camera's , foto , film , opname , politie , aanrijding , mishandeling ,
auto , caravan , huis , woning , loods , hok , bedrijf , winkel ,
pand , observatie ,surveillance , bewijs , schuld ,bedrijfspand, loodsen, tozichthouders, Agrarische sector


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://areavisum.nl/