Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl
Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl
Dahua NVR met 1 x 8MP 30M IR camera met ingebouwde microfoon
0 Review | Review toevoegen
Strak systeem met alle nodige opties voor woning tot middelgroot erf of klein bedrijf. Hogere veiligheid en gemak. Camera 8MP : Deze is ook in het zwart verkrijgbaar.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 784,00
€ 744,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een systeem met 1TB harddisk die je als hoogste in de range kan beschouwen. Super strak beeld en maar liefst 8MP  . Met nachtzicht tot30 Meter kan de camera tot een middel-groot erf of klein bedrijventerrein perfekt zijn werk doen.
Leg alles vast tot in het kleinste detail en maak gebruik van een audio functie die werkt d.m.v. een ingebouwde microfoon.
De camera is weersbestendig en kan tegen een stootje, de behuizing is robuust .

De toepassingen zijn al genoemd maar de verschillende opties zijn ook belangrijk om onder de aandacht te brengen.
Zoals de tripwire, dtectie bij abnormaliteit , dat betekent dat je gebieden kan afbakenen en daarvoor speciale alarmeringen kan instellen.
Natuurlijk werkt dat ook voor inbraak.
De bewegingsdetectie kan ook worden geactiveerd en worden toegepast.
Al deze opties vinden toegang tot de gebruiksvriendelijke app en de alarmeringen en meldingen kunnen gefilterd worden doorgegeven, naar believen.
Meer opties en technische gegevens vindt u hieronder.De camera : Dahua IPC-HDW2831TM-AS-S2

    8MP, 1/2.7" CMOS beeldsensor
    Max. 8MP (3840 × 2160) @15 fps, en ondersteund 2688×1520 (2688 × 1520) @25/30 fps
    H.265 codec
    Ingebouwde IR LED, max IR afstand: 30 m
    Rotatiemodus, WDR, 3D DNR, HLC, BLC, digitale watermerken van toepassing op verschillende      bewakingsscènes
    Intelligente detectie:: Intrusion, tripwire
    Detectie van abnormaliteit
    Ondersteund max. 256 GB Micro SD kaart, ingebouwde microfoon
    12V DC/PoE
    IP67

Recorder / NVR : Dahua NVR2108HS-8P-I

Deze NVR maakt gebruik van gezichtsherkenning:Detecteert of er gezichten in de video verschijnen. Deze technologie bestaat uit een diepgaand leeralgoritme om gezichtsdetectie, tracking, optimalisatie en vastlegging te ondersteunen en vervolgens de beste momentopname te genereren.
De gezichtsherkenning:Vergelijk gedetecteerde gezichten die voldoen aan de doelkenmerken met de gezichtsdatabase om personen te identificeren.
De perimeterbeveiliging:Op basis van diepgaande algoritmen biedt perimeterbeveiliging nauwkeurige classificatiedetectie van o.a. mensen en voertuigen. Vermindert vals  alarm  door intelligent gedrag te detecteren wat de stoorfactor tot minimum beperkt, zoals overschrijding van lijnen en inbraak op basis van het gedetecteerde object in beperkte gebieden (bijvoorbeeld door mens of voertuig).
SMD Plus:Smart Motion Detection Plus is een bijgewerkte versie van SMD, die de nauwkeurigheid van het alarm aanzienlijk verbetert door het deep learning-algoritme te laden. Analyseer de vormen van mens en voertuig op basis van bewegingsdetectie en stuurt alleen alarm als een persoon of voertuig interfereren.
De Slimme H.265 + videocodering: u kunt de bitsnelheid en opslagvereisten tot 90% verlagen in vergelijking met H.264 zonder dat u in nieuwe camera's hoeft te investeren. Wel zo handig.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.