Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl
Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl Dahua koopt u bij areavisum.nl
Dahua NVR met 1 x 2MP 30M IR camera
0 Review | Review toevoegen
Strak systeem met alle nodige opties voor woning tot middelgroot erf of klein bedrijf. Hogere veiligheid en gemak. Camera : Deze is ook in het zwart verkrijgbaar.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 550,00
€ 516,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een systeem met 1TB harddisk die je als instap-model kan bestempelen qua beeld en nachtzicht , dit is het antwoord voor de particuliere markt . Met nachtzicht tot maar liefst 30 Meter kan de camera tot een middel-groot erf of klein bedrijventerrein perfekt zijn werk doen.
De camera is weersbestendig en kan tegen een stootje, de behuizing is robuust .

De toepassingen zijn al genoemd maar de verschillende opties zijn ook belangrijk om onder de aandacht te brengen.
Zoals de abnormaliteitsdetectie, inbraak en struikeldraad , dat betekent dat je gebieden kan afbakenen en daarvoor speciale alarmeringen kan instellen.
Natuurlijk werkt dat ook voor inbraak.
De bewegingsdetectie kan ook worden geactiveerd en worden toegepast.
Al deze opties vinden toegang tot de gebruiksvriendelijke app en de alarmeringen en meldingen kunnen gefilterd worden doorgegeven, naar believen.
Meer opties en technische gegevens vindt u hieronder.De camera : Dahua IPC-HDW2230T-AS-S2

2 MP, 1/2,7” CMOS-beeldsensor, lage verlichtingssterkte, hoge beelddefinitie
Uitgangen 2MP (1920 Ă— 1080)@25/30 fps
H.265-codering, hoge compressieverhouding, lage bitsnelheid
Ingebouwde IR-LED, max. IR-afstand: 30m
ROI, SMART H.264+/H.265+, flexibele codering, toepasbaar op verschillende bandbreedte- en opslagomgevingen
Rotatiemodus, DWDR, 3D NR, HLC, BLC, digitale watermerken, toepasbaar op verschillende bewakingsscènes
Intelligente detectie: inbraak, struikeldraad
Abnormaliteitsdetectie: bewegingsdetectie, videomanipulatie, geen SD-kaart, SD-kaart vol, SD-kaartfout, netwerk verbroken, IP-conflict, illegale toegang, spanningsdetectie
Ondersteunt max. 256 GB Micro SD-kaart en ingebouwde microfoon
12V DC/PoE-voeding
IP67 bescherming

Recorder / NVR : Dahua NVR2108HS-8P-I

Deze NVR maakt gebruik van gezichtsherkenning:Detecteert of er gezichten in de video verschijnen. Deze technologie bestaat uit een diepgaand leeralgoritme om gezichtsdetectie, tracking, optimalisatie en vastlegging te ondersteunen en vervolgens de beste momentopname te genereren.
De gezichtsherkenning:Vergelijk gedetecteerde gezichten die voldoen aan de doelkenmerken met de gezichtsdatabase om personen te identificeren.
De perimeterbeveiliging:Op basis van diepgaande algoritmen biedt perimeterbeveiliging nauwkeurige classificatiedetectie van o.a. mensen en voertuigen. Vermindert vals  alarm  door intelligent gedrag te detecteren wat de stoorfactor tot minimum beperkt, zoals overschrijding van lijnen en inbraak op basis van het gedetecteerde object in beperkte gebieden (bijvoorbeeld door mens of voertuig).
SMD Plus:Smart Motion Detection Plus is een bijgewerkte versie van SMD, die de nauwkeurigheid van het alarm aanzienlijk verbetert door het deep learning-algoritme te laden. Analyseer de vormen van mens en voertuig op basis van bewegingsdetectie en stuurt alleen alarm als een persoon of voertuig interfereren.
De Slimme H.265 + videocodering: u kunt de bitsnelheid en opslagvereisten tot 90% verlagen in vergelijking met H.264 zonder dat u in nieuwe camera's hoeft te investeren. Wel zo handig.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.