Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires
Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires
Hikvision Camerasysteem Compleet met Camera's + NVR + HDD + kabel en accessoires
0 Review | Review toevoegen
Een zeer aantrekkelijk aanbod van Areavisum.nl . Met een Set van Hikvision, de nummer 1 van camera fabrikanten wereldwijd .

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

op bestelling

€ 2.272,00
€ 1.800,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Tijdelijke actie :


Nog nooit was IP-CCTV systeem zo eenvoudig, de camera's worden direct op de NVR aangesloten zonder  extra netwerk apparatuur. De NVR ( recorder ) voorziet de camera's automatisch van de juiste IP adressen ( plug and play ). Hiermee is de installatie en configuratie te vergelijken met een analoge DVR. U heeft slechts een netwerk aansluiting richting uw router in te stellen .
En dan is de NVR klaar voor gebruik. De Hikvision DS-7608NI-K2/8P entry level NVR is voorzien van 8 PoE inputs ( 8 kanaals ). Elke PoE uitgang kan over maximaal 250m zijn signaal en voeding sturen! U gebruikt hiervoor simpelweg CAT6 kabels.


De kit bevat:
1x DS-7608NI-K2/8P NVR mét PoE
2x Seagate SkyHawk 2TB harde schijf incl. Skyhawk Rescue Plan
4x DS-2CD2155FWD-I 4mm
1x 19" Mounting bracket recorder
1x Hikvision Cat.6 rol 305m
20x Cat6 connectoren


De 5MP camera's beschikken over een WDR van 120dB. Ze zijn IP67 en IK10 gekeurd en kunnen 12V DC of POE gevoed worden. Dankij het infraroodbereik van 30 meter kan ook het in het donker een zeer goed beeld gegeven worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Camera Key Features
 
 • Up to 5 megapixel high resolution
 • Max. 2944 × 1656 @20fps
 • 2.8 mm/4 mm/6 mm/8 mm/12 mm fixed lens, optional
 • H.265, H.265+, H.264+, H.264
 • 120dB Wide Dynamic Range
 • 3D Digital Noise Reduction
 • 12 VDC & PoE (802.3af)
 • IR range: up to 30 m
 • Support on-board storage, up to 128 GB
 • Audio I/O, Alarm I/O, optional
 • IP67, IK10
 • 3-axis adjustment

NVR Key Features

Dual-OS design to ensure high reliability of system running
ANR technology to enhance the storage reliability when the network is disconnectedHD Input
H.265/H.264/H.264+/MPEG4 video formats
Connectable to the third-party network cameras
Up to 16 IP cameras can be connected
Recording at up to 8 MP resolution
Supports live view, storage, and playback of the connected camera at up to 8 MP resolution

HD Output
HDMI and VGA independent outputs provided
HDMI Video output at up to 4K (3840 × 2160) resolution

HD Storage
Up to 2 SATA interfaces connectable for recording and backup
Storage space effectively saved by 50% to 70% with the use of H.264+ decoding format

HD Transmission
1 self-adaptive 10M/100M/1000 Mbps network interfaceBij inbraak,diefstal,stalking en vandalisme wordt meestal de politie ingeschakeld. Dit is natuurlijk de juiste weg , al blijft veel moeilijk te bewijzen of is er geen herkenning van dader of daders. Want we willen allemaal ons gezin of bedrijf beschermen . Dan is de preventieve werking van camerabewaking oftewel beveiligingscamera’s aan te raden. Welk systeem het handigst is of waarom er voor welke set moet worden gekozen kan samen worden bekeken. immers elke situatie is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen . Voor de bewaking van loods , winkel , pand , woning of auto of ander object is er een passende oplossing . Dus het “waarom een camera” is al niet meer de vraag . Het kijken waarvoor is duidelijker : surveillance , bewijs , schuld bewijs en herkenning dat is het criterium . De mogelijkheden om alles op film ( video) , foto met camera ‘s vast te leggen op de recorder is legio . onder verschillende namen te vinden : beveiligingscamera , bewakingssysteem , camerabewaking , camerabeveiliging , videocamera .
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.