analoog Premium Binnen IP Dome camera zonder PoE 3MP 1080P HD
analoog Premium Binnen IP Dome camera zonder PoE 3MP 1080P HD
0 Reviews | Review toevoegen

analoge Beveiligings - camera Premium voor Binnen IP Dome camera zonder PoE – 3MP 1080P HD . is geschikt voor kleinschalig als grootschalige projecten zoals: woning, bedrijfspand, loods of agrarische

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 159,00
€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Beveiligingscamera Premium Binnen IP Dome camera zonder PoE – 3MP 1080P HD

De Premium Series IP Dome bewakings - binnen - camera is geschikt voor zowel kleinschalig als grootschalige projecten zoals: woning , bedrijfspand , loods of agrarische bedrijf. De camera is uitgerust met een Sony image sensor 3MP 1540P HD zodat een superieur beeldkwaliteit wordt behaalt . De camera is alleen voor binnen te gebruiken en heeft een nachtzicht tot 25 meter.

De Bullet camera is uitgerust met een interne PoE (Power over Ethernet) module en is goed te combineren met een van onze NVR recorders.

U kunt deze camera ook koppelen op andere netwerk recorders welke voorzien zijn van het ONVIF protocol.

Bent u opzoek naar een compleet "kan en klaar "pakket? Klik dan hier om onze vooraf samengestelde analoog camerasets te bekijken.

Bij inbraak,diefstal,stalking en vandalisme wordt meestal de politie ingeschakeld. Dit is natuurlijk de juiste weg , al blijft veel moeilijk te bewijzen of is er geen herkenning van dader of daders. Want we willen allemaal ons gezin of bedrijf beschermen . Dan is de preventieve werking van camerabewaking oftewel beveiligingscamera’s aan te raden. Welk systeem het handigst is of waarom er voor welke set moet worden gekozen kan samen worden bekeken. immers elke situatie is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen . Voor de bewaking van loods , winkel , pand , woning of auto of ander object is er een passende oplossing . Dus het “waarom een camera” is al niet meer de vraag . Het kijken waarvoor is duidelijker : surveillance , bewijs , schuld bewijs en herkenning dat is het criterium . De mogelijkheden om alles op film ( video) , foto met camera ‘s vast te leggen op de recorder is legio . onder verschillende namen te vinden : beveiligingscamera , bewakingssysteem , camerabewaking , camerabeveiliging , videocamera .
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook