analoog Beveiligings - camera Bullet IP PoE Dome  Premium camera – 3MP 1540P HD
analoog Beveiligings - camera Bullet IP PoE Dome Premium camera – 3MP 1540P HD
0 Reviews | Review toevoegen

De Premium - Series IP Bullet analoge bewakings - camera wit is uitermate geschikt voor kleinschalig en grootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods of agrarische bedrijf. Deze cam...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 210,00
€ 160,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Premium - Series IP Bullet analoge bewakings - camera wit is uitermate geschikt voor kleinschalig en grootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods of agrarische bedrijf. Deze camera is uitgerust met een Sony image sensor 3MP 1540P HD welke een sublieme beeldkwaliteit levert. De camera is geschikt voor binnen en buitengebruik en heeft een infrarood nachtzicht toereikend tot 40 meter.

De Bullet camera is compleet met een interne PoE (Power over Ethernet) module en is "als het nodig is "goed te combineren met een van de door ons geleverde NVR recorders.

Deze camera kan ook gekoppeld worden op andere netwerk recorders welke werken met een ONVIF protocol.

Bent u opzoek naar een compleet analoge camera-set ? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken.

Bij inbraak,diefstal,stalking en vandalisme wordt meestal de politie ingeschakeld. Dit is natuurlijk de juiste weg , al blijft veel moeilijk te bewijzen of is er geen herkenning van dader of daders. Want we willen allemaal ons gezin of bedrijf beschermen . Dan is de preventieve werking van camerabewaking oftewel beveiligingscamera’s aan te raden. Welk systeem het handigst is of waarom er voor welke set moet worden gekozen kan samen worden bekeken. immers elke situatie is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen . Voor de bewaking van loods , winkel , pand , woning of auto of ander object is er een passende oplossing . Dus het “waarom een camera” is al niet meer de vraag . Het kijken waarvoor is duidelijker : surveillance , bewijs , schuld bewijs en herkenning dat is het criterium . De mogelijkheden om alles op film ( video) , foto met camera ‘s vast te leggen op de recorder is legio . onder verschillende namen te vinden : beveiligingscamera , bewakingssysteem , camerabewaking , camerabeveiliging , videocamera .
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook