Smartwares Rookmelder set
0 Reviews | Review toevoegen

Bescherm je gezin en woning, zorg dat je altijd weet of er rookontwikkeling of brand in je huis is. Met deze Rookmelder Set ontvang je een melding op je smartphone bij een noodsituatie, zelfs als je n

Artikelnummer

SH8-99103 

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 89,95
€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bescherm je gezin en woning, zorg dat je altijd weet of er rookontwikkeling of brand in je huis is. Met deze Rookmelder Set ontvang je een melding op je smartphone bij een noodsituatie, zelfs als je niet thuis bent.

Zo kan je direct hulp inschakelen en zelfs vooraf ingestelde noodcontacten laten waarschuwen. Hou je meeste dierbare bezittingen veilig.

Slimme rookmelders sturen een waarschuwing
De Smartwares Rookmelder Set zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van een noodsituatie zoals brand. De rookmelders zijn eenvoudig te bevestigen en waarschuwen je met een luid geluidssignaal en een notificatie op je smartphone. Zelfs als je even een boodschap bent doen of op vakantie bent, weet je het direct als de rookmelder afgaat. Stel in de app noodcontacten in en ook zij krijgen een notificatie. Dat geeft een veilig gevoel.

Startklare Set met rookmelders
De Rookmelder Set bestaat uit twee slimme rookmelders en de Link. De Link verbindt de rookmelders via je internetnetwerk met de gratis HomeWizard Link app waardoor je notificaties op je smartphone ontvangt. Via de app stel je ook je noodcontacten in en ontvang je informatie indien de batterij van de rookmelders na drie jaar vervangen moet worden.

Eenvoudige installatie
De installatie van de Rookmelder Set is eenvoudig. De link sluit je aan met een internetkabel en vervolgens download je de HomeWizard Link app in de App Store of Google Play store. De app legt stap voor stap alle handelingen uit waardoor je binnen no-time je nieuwe slimme rookmelders gekoppeld hebt en notificaties kunt ontvangen met je smartphone.

Veiligheid voorop
Smartwares vindt het belangrijk dat de gegevens van alle gebruikers veilig zijn. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van versleutelde privé verbindingen en zijn alle servers in Europa gevestigd en in eigen beheer. Smartwares respecteert jouw privacy en data zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van onze producten.

Gun jezelf het gemak van een smart home
Maak je leven nog makkelijker met alle andere oplossingen uit de PRO Series. Beveilig je huis met het slimme deurcontact of pas de sfeer aan met slimme kleurlampen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De PRO Series kent vele oplossingen die allemaal communiceren met de link waardoor alles te besturen is vanuit slechts één app.

Wat vind je in de doos:
Twee slimme rookmelders, Link, voedingskabel, internetkabel, handleiding

Redenen om voor de Smartwares Rookmelder Set te kiezen:

  • Geef jezelf een veilig gevoel door altijd op de hoogte te zijn van een noodsituatie in huis
  • Slimme rookmelders waarschuwen je bij brand met geluidssignalen en een notificatie op je smartphone
  • Stel noodcontacten in die ook direct worden gewaarschuwd zodat er snel hulp aanwezig is
  • Bescherm je gezin en dierbare bezittingen zelf als je niet thuis of op vakantie bent
  • Maak je huis nog slimmer met aanvullende producten uit de PRO Series

Specificaties
Werkt met PRO series
Vermogen 0
Afstandsbediening Nee
Voeding Batterij
Testknop Ja
Type stekker C - CEE 7/16 (flat plug)
Garantie Ja
Vervangbare batterij Ja
Bereik open veld 30
Levensduur batterij 3
Waar te gebruiken In huis Kantoor
Radio frequentie 868 MHz
Materiaal ABS
Lege batterij indicator Ja
LED indicatie Ja
Pushbericht bij gebeurtenis Ja, app
Kleur Wit
Alarmvolume 85
Temperatuur bestendig min/max 0°C / 40
Draadloos verbindbaar Ja
Bevestigingsmethode Oppervlakte bevestiging
Voor binnen of buiten Binnen
Productlevensduur 10
Detectietype Rook
Alarm sensor type Optisch
EAN Item/Giftbox 8711658431208
Brand Code SL-8

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook