Smartwares Combimelder Gas CO RM337 areavisum.nl
0 Reviews | Review toevoegen

Bescherm jezelf en je gehele gezin tegen gevaarlijke gassen en koolmonoxidevergiftiging met de Smartwares RM337 Combimelder. Door het 85 dB alarm word je op tijd gewaarschuwd en kun je snel maatregele

Artikelnummer

10.029.29 

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 63,95
€ 59,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bescherm jezelf en je gehele gezin tegen gevaarlijke gassen en koolmonoxidevergiftiging met de Smartwares RM337 Combimelder. Door het 85 dB alarm word je op tijd gewaarschuwd en kun je snel maatregelen treffen.
Een echte life-safer om het even populair uit te drukken .

Het gevaar van koolmonoxide en gassen
Veel gassen zijn voor mensen niet waarneembaar omdat ze geur- en kleurloos zijn. Gassen komen op veel plaatsen voor, in huis wordt aardgas gebruikt en in de caravan of boot gebruikt men een gasfles met butaan of propaan. Overal waar gas gebruikt wordt bestaat een kans op een gaslek waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Een ander gevaarlijk gas is koolmonoxide, dat vrijkomt bij een onvolledige verbranding, bijvoorbeeld bij gasfornuizen, gasovens, gashaarden, cv-ketels of boilers. Al deze gassen zijn levensgevaarlijk en daardoor is het belangrijk om op tijd gewaarschuwd te worden bij een te hoge concentratie.

Een handige 2-in-1 melder
De Smartwares RM337 Combimelder beschikt over een duidelijk alarm van 85 dB en zal afgaan wanneer koolmonoxide, butaan, propaan of aardgas gedetecteerd wordt. De gasmelder wordt met de bijgeleverde adapter gevoed door netstroom en zorgt daardoor voor 24 uur bescherming. Daarnaast is de combimelder uitgerust met een pauzestand, zodat het alarm tijdelijk uitgeschakeld kan worden als er bijvoorbeeld sprake is van vals alarm.

LED indicatoren
De melder maakt gebruik van LED indicatoren om aan te geven wat voor gevaar er gemeten is. De groene LED bij power brandt altijd als de melder aangesloten is op het stroomnet, zo weet je altijd of de melder actief is. Als een gevaarlijke concentratie gas gedetecteerd wordt zal één van de rode LEDs branden en het betreffende gevaar aanduiden, CO of GAS. Op deze manier weet je precies wat er aan de hand is en kun je snel maatregelen treffen.

Installatie
De combimelder kan eenvoudig opgehangen worden met enkele schroeven. De melder moet tenminste 1,5 meter boven de vloer en op tenminste 1,85 meter van verbrandingsapparaten opgehangen worden om optimaal te functioneren. Je kunt de melder dus ophangen bijvoorbeeld bij de cv-ketel, openhaarden of in de keuken.

Testen de melder regelmatig
Test na het installeren van de combimelder of hij goed functioneert door de testknop aan de voorkant in te drukken. Het alarm zal afgaan en de rode LED lampjes bij CO en GAS zullen knipperen. Om er zeker van te zijn dat de combimelder altijd goed functioneert wordt aangeraden om maandelijks gebruik te maken van de testknop.

Onderhoud
De werking van een combimelder kan verminderd worden door stof en vuil. Het is daarom belangrijk om je melder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de melder niet.

Inhoud van de verpakking:
Combimelder, adapter, handleiding, montagemateriaal

Features:

  • Zorg ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt dankzij de combimelder geschikt voor koolmonoxide, aardgas, butaan en propaan
  • Luid en duidelijk alarm van 85 dB
  • Handig LED indicatorsysteem waardoor je snel kunt zien waarom het alarm afgaat
  • Uitgerust met een sensor met een levensduur van 5 jaar
  • Eenvoudig te installeren met slechts enkele schroeven en aan te sluiten met de adapter

Specificaties
Vermogen 0
Voeding Netspanning
Testknop Ja
Type stekker C - CEE 7/16 (flat plug)
Garantie Ja
Waar te gebruiken In huis Kantoor
Materiaal ABS
LED indicatie Ja
Kleur Wit
Alarmvolume 85
Bevestigingsmethode Muurbevestiging
Voor binnen of buiten Binnen
Productlevensduur 5
Detectietype (Aard)gas /Koolmonoxide
Alarm sensor type Multi-sensor
EAN Item/Giftbox 8711658465463
Brand Code SL-8

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook