Premium Analoge Beveiligings - camera Sony voor Binnen Dome camera – 2.4MP 1080P HD
Premium Analoge Beveiligings - camera Sony voor Binnen Dome camera – 2.4MP 1080P HD
0 Reviews | Review toevoegen

Voor kleinschalig en grootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods of agrarische bedrijf. De camera is uitgersut met een Sony image sensor 2.4MP 1080P HD . kwaliteit tegen een scherpe

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 129,00
€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Premium - Series Analoge binnen bewakingscamera in wit uitgevoerd is geschikt voor kleinschalig engrootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods of agrarische bedrijf. De camera is uitgevoerd met een Sony image sensor ( 2.4MP 1080P HD ) die een goed beeldkwaliteit levert. Let op , deze camera is alleen voor binnen - gebruik en is uitgerust met een infrarood nachtzicht toereikend tot 25 meter.

Deze hybride Dome camera heeft 4 verschillende signalen: AHD, CVI, TVI en CVBS en compatible met vrijwel alle analoge recorder . Deze camera is goed te combineren met een van onze DVR recorders.

Bent u opzoek naar een compleet pakket? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken.


Bij inbraak,diefstal,stalking en vandalisme wordt meestal de politie ingeschakeld. Dit is natuurlijk de juiste weg , al blijft veel moeilijk te bewijzen of is er geen herkenning van dader of daders. Want we willen allemaal ons gezin of bedrijf beschermen . Dan is de preventieve werking van camerabewaking oftewel beveiligingscamera’s aan te raden. Welk systeem het handigst is of waarom er voor welke set moet worden gekozen kan samen worden bekeken. immers elke situatie is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen . Voor de bewaking van loods , winkel , pand , woning of auto of ander object is er een passende oplossing . Dus het “waarom een camera” is al niet meer de vraag . Het kijken waarvoor is duidelijker : surveillance , bewijs , schuld bewijs en herkenning dat is het criterium . De mogelijkheden om alles op film ( video) , foto met camera ‘s vast te leggen op de recorder is legio . onder verschillende namen te vinden : beveiligingscamera , bewakingssysteem , camerabewaking , camerabeveiliging , videocamera .
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook