IP camera buiten C994IP Smartwares
1 Reviews | Review toevoegen

Zorg ervoor dat je altijd je huis in de gaten houdt met de Smartwares C994IP IP Dome Camera. De beelden van de IP camera zijn real-time te bekijken of terug te kijken met de gratis OMGuard HD app

Artikelnummer

CIP-39940 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 189,95
€ 159,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zorg ervoor dat je altijd je huis in de gaten houdt met de Smartwares C994IP IP Dome Camera. De beelden van de IP camera zijn live te bekijken of terug te kijken met de gratis OMGuard HD app op je tablet of smartphone. Daarnaast is de camera voorzien van nachtzicht tot 8 meter en een IP66 beschermingsklasse, waardoor de camera probleemloos buiten in het donker opnames kan maken.

Beveilig je huis met cameratoezicht
Zorg ervoor dat je alle belangrijke plekken rondom je huis altijd vastlegt door een IP camera op een strategische plek te plaatsen, denk hierbij aan deuren en andere mogelijke ingangen zodat je dieven en indringers altijd op beeld hebt. De camera kan 270° draaien (pan) en 90° kantelen (tilt) zodat je een heel groot gebied in de gaten kunt houden. Daarnaast kan zelfs ’s nachts tot 8 meter waargenomen worden. Ongewenste gasten zullen dus niet alleen overdag maar ook diep in de nacht vastgelegd worden.

Zie alles op je smartphone
De Smartwares C994IP IP Dome Camera maakt het mogelijk om overal ter wereld je eigendommen in de gaten te houden. Doordat je de camera aansluit op je router of je Wi-Fi netwerk kun je de beelden van de camera live bekijken met de gratis OMGuard HD app op je tablet of smartphone. De app is geschikt voor Android en iOS. De camera kan opnemen op basis van bewegingsdetectie zodat de camera alleen opneemt als er daadwerkelijk iets gebeurt, maar het is ook mogelijk om altijd op te nemen of handmatig. Daarnaast is het mogelijk om een push notificatie op je smartphone te ontvangen wanneer de camera beweging detecteert zodat je snel mee kunt kijken wat er gebeurt.

Opslag tot 128 GB
Om er zeker van te zijn dat alle beelden opgeslagen worden kun je gebruik maken van een micro SD tot maximaal 128 GB. De micro SD kaart wordt direct in de camera geplaatst waardoor je de beelden via de app eenvoudig kunt terugkijken op je tablet of smartphone. Je hoeft dus niet steeds de micro SD uit de camera te halen om de videobeelden vervolgens op je computer te kunnen bekijken. Wanneer de micro SD kaart vol raakt dan zal de camera automatisch beginnen met de oudste videobeelden te vervangen, op deze manier heb je altijd de meest recente beelden.

Alles in één app
Beveilig nog meer plaatsen in huis door meerdere camera’s te gebruiken en de beelden centraal in één app te bekijken. De C731IP en C995IP camera’s zijn eenvoudig toe te voegen aan de OMGuard HD app. Op deze manier kun je met een veilig gevoel je huis verlaten en live alle camera beelden bekijken.

Inhoud van de verpakking:
C994IP camera, montageschroeven en pluggen, adapter, inbussleutel, 2 raamstickers, handleiding

Features:

Houd je huis en eigendommen in de gaten waar je maar bent op je smartphone of tablet
Leg dieven en ongewenste gasten vast met de camera met nachtzicht
Slaat automatisch de meest recente beelden op
Bekijk live beelden overal ter wereld met de gratis OMGuard HD app
Stel meldingen in om bij beweging direct op de hoogte gesteld te worden

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Willem Eewings - 21-09-2020 00:24

Binnen 2 dagen hadden we de camera binnen.
Het installeren viel op zich mee , je doet het niet elke dag dus dan duurt het iets langer.
Echt aansluiten en draaien maar.

Anderen bekeken ook