Deurbel met camera WiFi DB1 Niet meer leverbaar
Deurbel met camera WiFi DB1 Niet meer leverbaar
2 Reviews | Review toevoegen

Niet meer leverbaar Zeer makkelijk aan te sluiten ( plug and play ) Plaats de Ezviz DB1 bij je voordeur of oprit en je ziet wie er bij je op bezoek komt .

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 149,00
€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Plaats de Ezviz DB1 bij je voordeur of oprijlaan en je ziet altijd en overal wie er bij je op bezoek of langs komt. Sluit de wifi deurbel aan op de bedrading (24 volt) van je huidige deurbel en zorg ervoor dat er in de buurt  een router met een goede wifi-verbinding aanwezig is . Download de bij behorende app en ontvang een pushbericht op het moment dat er iemand aanbelt . Op de  app kan je dan zien wie er aan de deur is, maar kan je ook direct met diegene praten. De ingebouwde camera heeft een kijkhoek van 180 graden en nachtvisie. Dankzij de meegeleverde frontjes in de kleuren zwart, wit en bruin past de slimme deurbel altijd bij jouw huis , dat is wel zo mooi dachten we . . .

Zo makkelijk is de installatie . . . . 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

J Schotanus - 19-10-2020 21:41

Na advies hebben we deze deurbel gekocht en laten installeren.
In tegenstelling tot ring deurbel heeft deze geen abbo en dat was wat ons over de streep trok.

R. de Groot - 06-03-2020 09:04

eenvoudigere installatie kon niet , gewoon video gevolgd op de website. Eigenlijk nog makkelijker dan verwacht

Anderen bekeken ook