EZVIZ Alarm startkit
EZVIZ Alarm startkit
0 Reviews | Review toevoegen

Omschrijving van de EZVIZ alarm - kit Beveiligingskit Draadloos systeem dat gebruik maakt van de wifi Meldingen van indringers die naar uw telefoon verzenden Inclusief: alarm, afstandsbediening,...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 205,70
€ 179,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Omschrijving van de EZVIZ alarm - kit

Beveiligingskit
Draadloos systeem dat gebruik maakt van de wifi
Meldingen van indringers die naar uw telefoon verzenden
Inclusief: alarm, afstandsbediening, PIR-detector en een bewegingsdetector
Elke EZVIZ IP-camera kan in het systeem worden gecombineerd

De Alarm Starter Kit A1 is ideaal voor het beschermen van uw huis. Een draadloos systeem dat dankzij WiFi de aanwezigheid van inbrekers in real-time detecteert en u en/of omgeving waarschuwt. Direct naar uw smartphone dankzij de App Ezviz!

De A1 Alarm Starter Kit bevat een zeer compacteen hanteerbare centrale met afmetingen van 10,0 x 12,1 x 1,7cm en een gewicht van 136g .
Nadat u ( of installateur ) de centrale heeft aangesloten maakt u met uw telefoon een foto van de QR code en de Ezviz app helpt u om stap voor stap alles in te stellen. Is dat niet makkelijk ? gewoon plug and play.

De set is voorzien van een T1 PIR detector met infrarood-detectie (immuun voor dieren tot 25 kg). Vervangbare batterij model CR123A is inbegrepen (levensduur batterij ong. 2 jaar). De pir heeft een bereik van 12mx12m met een openingshoek van 100° en dat is best groot.

De T6 slimme positiedetector registreert bijvoorbeeld het opengaan en sluiten van deuren en ramen. U kunt de detecor ook in een snoeplade leggen of bijvoorbeeld aan een schilderij vast maken de toepassingen zijn enorm. Zodra de positie van de T6 detector veranderd wordt er een alarm gegeven. De interne accu van de detector kunt u gemakkelijk via een USB kabel opladen en gaat ong. 6 maanden mee.

De bediening is naast gebruik van de App ook mogelijk via de meegeleverde K2 afstandsbediening met paniekknop.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook