Camerabewaking systeem met 8 x 4MP HD  Dome camera ‚Äď bekabeld antraciet Camerabewaking systeem met 8 x 4MP HD  Dome camera ‚Äď bekabeld antraciet
Camerabewaking systeem met 8 x 4MP HD  Dome camera ‚Äď bekabeld antraciet Camerabewaking systeem met 8 x 4MP HD  Dome camera ‚Äď bekabeld antraciet
Camerabewaking systeem met 8 x 4MP HD Dome camera ‚Äď bekabeld antraciet
0 Review | Review toevoegen
Compleet IP bewakingscamera systeem met BasicSeries Dome camera 3MP. Met haarscherp kleurbeeld bij dag en nacht, zo kunt u alles in detail vastleggen tot maar liefst 20 meter.

Verzendkosten

‚ā¨¬†0,00

‚ā¨¬†1.355,00
‚ā¨¬†1.305,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De gehele basic-serie is nu  4MP
Wilt u uw huis beveiligingen dan is deze basic-serie de idealen oplossing.
Om rond uw huis toezicht te houden , de op rit , maar natuurlijk ook in de woning is dit systeem toepasbaar.
De basic-serie is de instapserie met een hoge beeld-kwaliteit . De set is makkelijk te installeren en alles is Plug and Play . Met motion-detection kunt u instellen of u een melding krijgt op bijvoorbeeld uw mobiel en kunt u direct meekijken . Ondertussen legt de Recorder alles vast op de harddisk en dat kunt u op afstand ook terug bekijken zodat u u zelf de situatie kunt beoordelen.
Dit zonder een abonnement , dus geen cloud-opslag en geen dienst die u moet betalen , alleen internettoegang .

Compleet IP bewakingscamera systeem met BasicSeries Dome antraciet camera 3MP. Met haarscherp kleurbeeld bij dag en nacht, zo kunt u alles in detail vastleggen tot maar liefst 20 meter. Elke bewakingscamera wordt standaard met 20 meter kabel geleverd. Het systeem wordt volledig ingeregeld en is Plug en Play.

De systemen die we verkopen kunnen we ook voor u installeren . . . . . .


Wat zit er in het pakket :

    1 x PremiumSeries 8 kanalen 4K UHD PoE NVR recorder
    8 x 3MP BasicSeries Dome antraciet camera’s met 20 meter nachtzicht
    8 x 20 meter kabel
    1 x Softwarepakket voor Windows, MacOS, Android en iOS (zowel tablet als smartphones)
    1 x Handleiding
    3 x LET OP! Camerabewaking sticker
    1 x Onbeperkte ondersteuning

Haarscherp beeld tot in detail

Dit BasicSeries Dome 3 Megapixel HD IP Camerabewaking Systeem levert geweldige beeldkwaliteit en legt alles haarfijn vast. Het vastleggen tot in detail was nog nooit zo eenvoudig . De camera’s beschikken over vrijwel alle denkbare technologie die de beelden optimaal vastleggen met als klap op de vuurpijl dat fel tegenlicht, en beeldruis tot het verleden behoren. Oftewel beter dat dit systeem kan het niet worden!

Geweldig beeld in de nachturen
In de nachturen leveren onze BasicSeries camera’s geweldig beeldresultaat tot wel 20 meter. Ideaal voorwel alle situaties en goed toepasbaar bij woningen of bedrijfspanden.


 

Geschikt voor binnen en buitengebruik

Onze Basic - Series IP Camera`s zijn IP66 Waterdicht en ook geschikt voor buitengebruik. Bij Storm, wind of regen leveren onze BasicSeries een goed resultaat.
                                        
WATERDICHT                                    -40C TOT +50C

 

Ook makkelijk , Robuust en vandaalbestendig

De camera`s staan garant voor een robuuste en solide constructie waardoor camera`s stootvast en vandaalbestendig zijn.

VANDAALBESTENDIG

 

Gemakkelijk aan te sluiten!

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest "plug and play ", Er is werkelijk overal aan gedacht! Geen configuraties meer met ip adressen, dit is al voor u gedaan! Het is werkelijk aansluiten en het systeem herkent de camera`s automatisch, En start vervolgens direct met het opnemen van de beelden. Dat is gemak .....
 

 

Live meekijken, overal ter wereld

Er is een app ontwikkeld waarmee u Live mee kunt kijken, maar ook terug kunt kijken op afstand. Een goed beveiligde app welke gemakkelijk in gebruik is. De app is compatible met Android en Apple toestellen, zowel tablets als smartphones.

Ook is het mogelijk om de software te installeren op computers met het besturingsysteem Windows en MacOS.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.