Bewakingscamera set met 3 Dome camera – 4MP 2K HD – Draadloos
1 Reviews | Review toevoegen

Het draadloos IP camerabewakings - systeem met 3 Dome camera antraciet van Premium - Series is zeer geschikt voor klein- en grootschalige toepassing zoals: woning, bedrijfspand, loods, agrarisch bedri

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 999,00
€ 959,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Dit draadloos IP camerabewaking set met 3 Dome camera’s antraciet van Premium - Series is zeer geschikt voor kleinschalig en grootschalige toepassingen zoals: woning, bedrijfspand, loods, agrarisch bedrijf en winkel . De Premium - Series Dome bewakingscamera is geschikt tot 30 meter nachtzicht en heeft superieur beeldkwaliteit door de Sony chipset en lens. De camera heeft een resolutie van 4MP 2K HD.
Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze Premium - Series powerline adapters. Verbinding d.m.v. stroomnet en alle voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de ( NVR ) opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Dit systeem is betrouwbaarder en stabieler dan een WiFi systeem.
Het gehele pakket is volledig voor-geprogrammeerd en is Plug and Play. Het systeem wordt geleverd met alle nodige software voor op uw Mac of Windows computer én Apple of Android telefoon/tablet. Zo beschikt u overal ter wereld over de beelden die uw systeem waarneemt , en “ up to date “. ( zo lang u beschikt over een internet – verbinding )
 

Snelle levering
2 jaar garantie
Plug & Play systemen
Technische ondersteuning

Wat ontvangt u allemaal?

1 x Premium - Series 4 kanalen opnamerecorder
1 x Opslagcapaciteit naar keuze (1000gb standaard inbegrepen)
3 x Premium - Series 4MP FULL HD vandaal én waterbestendige antraciet Dome camera
4 x Powerline adapter voor verbinding via het stroomnet - 1200Mbps
3 x 10 meter kabel van de powerline adapter naar de camera
1 x Handleiding
1 x Voedingskabel recorder
1 x Infrarood muis
1 x Afstandsbediening
1 x Smart live app
2 x Cameratoezicht sticker
 

Haarscherp beeld tot in detail

De Premium - Series Dome 4 Megapixel 2K resolutie staat garant voor haarscherp en helder beeld met mooie kleuren! De sony sensor maakt het in samenwerking met de lens mogelijk om uw objecten en eigendommen duidelijk in beeld te brengen.Geweldig beeld in de nachturen!


In de nachturen leveren onze camera`s een geweldig beeld resultaat. De Smart IR infrarood leds zorgen voor tot wel 30 meter zicht in de nachturen en de lichtsensor op de camera meet 24/7 de hoeveelheid licht en past zich continu naar behoefte aan om u een zo goed mogelijk beeld resultaat te bieden.
Waterdicht en Geschikt voor binnen en buitengebruik

Onze Premium - Series IP Camera`s zijn IP66 Waterdicht en dus geschikt voor buitengebruik. Bij Storm, wind of regen bieden onze Premium - Series een goed resultaat.


 
Robuust en vandaalbestendig

Onze camera`s staan garant voor een robuuste en solide constructie waardoor camera`s stootvast en vandaalbestendig zijn


Plug And Play Super eenvoudige installatie

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest, We hebben werkelijk overal aan gedacht! Geen configuraties meer met ip adressen, dit hebben wij al voor u gedaan! Het is werkelijk aansluiten en het systeem herkent de camera`s automatisch, En start vervolgens direct met het opnemen van de beelden.Live kijken op smartphone & tablet

Een App wordt meegeleverd waarbij u Live mee kunnen kijken. Een goed beveiligde app welke gemakkelijk is in gebruik.

De u hierboven getoonde camerasysteem is verkrijgbaar in de uitvoeringen van 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 camerasysteem. Tevens is het mogelijk dat er een aangepast systeem wordt geleverd .
Dit houdt in dat er verschillende soorten camera's met elk hun eigen sterke eigenschappen samen worden aangesloten op een Recorder ( NVR ) als uw situatie er om vraagt .
U kunt een aanvraag doen via ons contactformulier of u richt uw vraag per mail aan : info@areavisum.nl .

Home
Contact
Voor u een Camerasysteem aanschaft . . . .
media & nieuws
Algemene voorwaarden
IP camerabewakingssysteem Draadloos
Analoge Camerabewakingssysteem
WiFi camerabewakingssysteem
Budget camerabewakingssysteem
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

058 - 11-08-2021 10:55

geweldig beeld en je ziet ze s'nachts enigzins oplichten :-)
camera's zijn in donker goed zichtbaar .

Anderen bekeken ook