Beveiligingscamera set 5 x Bullet camera 8MP 4K UHD – Draadloos
1 Reviews | Review toevoegen

Het Draadloze 8 MP Camerabewaking systeem van ProSeries met 5 x vandaalbestendige Bullet Bewakingscamera is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders,

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 3.149,00
€ 2.819,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het Draadloze 8 MP Camerabewaking systeem van ProSeries met 5 x vandaalbestendige Bullet Bewakingscamera is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders, scheepvaartindustrie, maar ook gewoon voor woningen. De Bullet bewakingscamera is voorzien van een gemotoriseerde zoomlens welke u softwarematig kunt bedienen. De camera heeft een variabele kijkhoek van 110 tot 31 graden.

De Sony image sensor met een resolutie van 8MP 4K ultra HD geeft een fenomenaal beeldresultaat. De krachtige IR leds maakt het mogelijk om een nachtzicht tot 50 meter te kunnen waarnemen. Omdat onze ProSeries camera’s voorzien zijn van verschillende filters, heeft u de mogelijkheid om de camera voor iedere situatie af te stellen, zo heeft u in elke situatie een perfect beeld resultaat.

Met de bijhorende software kunt u overal ter wereld live monitoren vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het systeem ondersteund apparaten zoals: Windows, MacOS, iOS (iPhone iPad) en Android.

Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding via het stroomnet en de voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Deze oplossing is betrouwbaarder en stabieler ten opzichte van een WiFi systeem.


Live kijken op smartphone & tablet

Dit product beschikt over een app waarmee onze klanten Live mee kunnen kijken. Een goed beveiligde app welke gemakkelijk is in gebruik.
 

Plug And Play Super eenvoudige installatie

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest, We hebben werkelijk overal aan gedacht! Geen configuraties meer met ip adressen, dit hebben wij al voor u gedaan! Het is werkelijk aansluiten en het systeem herkent de camera`s automatisch, En start vervolgens direct met het opnemen van de beelden.

 

Robuust en vandaalbestendig

Onze camera`s staan garant voor een robuuste en solide constructie waardoor camera`s stootvast en vandaalbestendig zijn ..

 

Waterdicht en Geschikt voor binnen en buitengebruik

Onze ProSeries Titan IP Camera`s zijn IP66 Waterdicht en dus geschikt voor buitengebruik. Bij Storm, wind of regen bieden onze ProSeries titan het beste resultaat! Waterdicht , temperatuur -40C - +50C

Geweldig beeld in de nachturen!

In de nachturen leveren onze camera`s een geweldig beeld resultaat. De Smart IR infrarood leds zorgen voor tot wel 50 meter zicht in de nachturen en de lichtsensor op de camera meet 24/7 de hoeveelheid licht en past zich continu naar behoefte aan om u een zo goed mogelijk beeld resultaat te bieden.


ULTRA HD 4K Haarscherp beeld tot in detail

De ProSeries titan 5 Megapixel 3K resolutie staat garant voor haarscherp en helder beeld met mooie kleuren! De sony sensor maakt het in samenwerking met de lens mogelijk om uw objecten en eigendommen duidelijk in beeld te brengen. BLC zorgt er voor dat Tegenlicht weg gefilterd wordt, Ruis wordt onderdrukt door de 3DNR functie. 

Wat ontvangt u allemaal?

 • 1 x ProSeries 4 kanalen netwerk video recorder
 • 1 x Opslagcapaciteit naar keuze (1000gb standaard inbegrepen)
 • 5 x ProSeries 8MP 4K Ultra HD vandaal én waterbestendige Bullet camera
 • 5 x kabellengte naar keuze ( 20M standaard inbegrepen )
 • 1 x Handleiding
 • 1 x Voedingskabel recorder
 • 1 x Infrarood muis
 • 1 x Afstandsbediening
 • 1 x Smart live app
 • 2 x Cameratoezicht sticker
 • Snelle levering
 • 2 jaar garantie
 • Plug & Play systemen
 • Lifetime technische ondersteuning

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Riek Hoffman - 07-03-2020 12:23

Na 2 inbraken in onze loods en trekkers bij ons loonbedrijf het hele terrein laten voorzien van bewakingscamera's . Door advies dit systeem aangeschaft en laten installeren door Areavisum . Zelf had ik deze oplossing niet kunnen bedenken maar door een paar innovatieve ingrepen was het zo gepiept . Nu heb ik goed zicht en hoop dat dit genoeg afschrikt .

Anderen bekeken ook