Beveiligingscamera set 3 x bestuurbare PTZ Dome camera – 5MP – Draadloos
1 Reviews | Review toevoegen

Het bekabeld camerabewaking systeem van ProSeries met 3 x bestuurbare PTZ bewakingscamera is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders of de scheepvaar

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 2.199,00
€ 1.969,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het bekabeld camerabewaking systeem van ProSeries met 3 x bestuurbare PTZ bewakingscamera is o.a. geschikt voor: grote bedrijfspanden, loodsen, appartementencomplexen, toezichthouders of de scheepvaartindustrie. Door de 18 x auto zoom / focus lens kunt u tot aan de kleinste details inzoomen.

De Sony image sensor met een resolutie van 5MP 3K HD geeft een fenomenaal beeldresultaat. De krachtige IR leds maakt het mogelijk om een nachtzicht tot 80 meter te kunnen waarnemen.

Met de bijhorende software kunt u overal ter wereld live monitoren vanaf uw smartphone, tablet of computer. Het systeem ondersteund apparaten zoals: Windows, MacOS, iOS (iPhone iPad) en Android. Het is mogelijk om de PTZ bewakingscamera te bedienen vanaf u Smartphone, computer of via het systeem zelf.

Draadloos is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze ProSeries powerline adapters. Verbinding via het stroomnet en de voordelen van een bekabeld systeem. Één adapter bij de opnamerecorder en één adapter in een dichtstbijzijnde stopcontact bij iedere camera, in feite is het een bekabelde verbinding maar draadloos omdat u geen kabels hoeft te trekken van de opnamerecorder naar de camera. Deze oplossing is betrouwbaarder en stabieler ten opzichte van een WiFi systeem.

Live kijken op smartphone & tablet

Dit product beschikt over een app waarmee onze klanten Live mee kunnen kijken. Een goed beveiligde app welke gemakkelijk is in gebruik.
 

Plug And Play Super eenvoudige installatie

Installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest, We hebben werkelijk overal aan gedacht! Geen configuraties meer met ip adressen, dit hebben wij al voor u gedaan! Het is werkelijk aansluiten en het systeem herkent de camera`s automatisch, En start vervolgens direct met het opnemen van de beelden.

 

Robuust en vandaalbestendig

Onze camera`s staan garant voor een robuuste en solide constructie waardoor camera`s stootvast en vandaalbestendig zijn .

 

Waterdicht en Geschikt voor binnen en buitengebruik

Onze ProSeries Titan IP Camera`s zijn IP66 Waterdicht en dus geschikt voor buitengebruik. Bij Storm, wind of regen bieden onze ProSeries titan het beste resultaat! Waterdicht , temperatuur -40C - +50C

Geweldig beeld in de nachturen!

In de nachturen leveren onze camera`s een geweldig beeld resultaat. De Smart IR infrarood leds zorgen voor tot wel 45 meter zicht in de nachturen en de lichtsensor op de camera meet 24/7 de hoeveelheid licht en past zich continu naar behoefte aan om u een zo goed mogelijk beeld resultaat te bieden.


ULTRA HD 3K Haarscherp beeld tot in detail

De ProSeries titan 5 Megapixel 3K resolutie staat garant voor haarscherp en helder beeld met mooie kleuren! De sony sensor maakt het in samenwerking met de lens mogelijk om uw objecten en eigendommen duidelijk in beeld te brengen. BLC zorgt er voor dat Tegenlicht weg gefilterd wordt, Ruis wordt onderdrukt door de 3DNR functie.

Wat ontvangt u allemaal?

 • 1 x ProSeries 4 kanalen netwerk video recorder
 • 1 x Opslagcapaciteit naar keuze (1000gb standaard inbegrepen)
 • 3 x ProSeries 5MP 3K waterbestendige 360 graden rotatie Dome camera met 18 x zoom
 • 4 x Powerline adapter voor verbinding via het stroomnet - 1200Mbps
 • 3 x 10 meter kabel van de powerline adapter naar de camera

   
 • 1 x Handleiding
 • 1 x Voedingskabel recorder
 • 1 x Infrarood muis
 • 1 x Afstandsbediening
 • 1 x Smart live app
 • 2 x Cameratoezicht sticker
 • Snelle levering
 • 2 jaar garantie
 • Plug & Play systemen
 • Lifetime technische ondersteuning

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

U. kazemier - 06-03-2020 09:09

om kosten te besparen geprobeerd het zelf aan te leggen , dat viel tegen .
er zat meer tijd in dan verwacht , alsnog areavisum in laten vliegen en die waren er in 1 dag mee klaar.
natuurlijk wel meer kosten gemaakt .

Anderen bekeken ook